Mi banner

El conjunt Benjamí del Club de Gimnàstica Rítmica l’Eliana participarà en el Campionat d’Espanya Nacional Base

L'equip benjamí competirà a Alacant dissabte que ve 25 de Novembre.

L’equip benjamí competirà a Alacant dissabte que ve 25 de Novembre.

El conjunt Benjamí del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Eliana, participarà dissabte que ve 24 de novembre en el Campionat d’Espanya nivell Nacional Base, que se celebra a Alacant del 22 al 26 de novembre. L’equip ha aconseguit classificar-se després del seu pas pel Campionat Autonòmic Nacional Base celebrat a Almussafes el passat 30 de setembre.

L’equip està format per Ariadna Gómez, Natalia González, Isabel Serrano, Alejandra Gómez, María López i Amelie Misino. Per a elles és tot un repte doncs és la primera vegada que competeixen a aqueix nivell. Al que cal afegir que també s’estrenen en el maneig d’aparell.

Les seues entrenadores Lydia Herrero i Nuria Busutil confien en la seua capacitat i esperen bons resultats. No obstant açò, poder representar a L’Eliana en un campionat nacional ja és tot un éxit per a l’equip. Des de l’Ajuntament, la regidora d’esports Eva Santafé recolza i anima al club que tant esforç i dedicació ha empleat durant tots estos mesos.

Deja un comentario