Mi banner

Els usuaris del Eco Parc de L’Eliana reben fins a 50 euros de bonificacions en el rebut de residus urbans del Consorci València Interior

Eco Parc de L'Eliana.

Eco Parc de L’Eliana.

El Consorci València Interior és una agrupació de cinc comarques de la Comunitat Valenciana que agrupa fins a 61 municipis, inclosa l’Eliana, amb un mateix objectiu: reciclar i gestionar els residus

El descompte apareix directament en el rebut. En el següent enllaç poden consultar la quantitat bonificada en la taxa aplicada a cada rebut http://tarjeta.consorciovalenciainterior.com/index.php

Tots els veïns i veïnes que reciclen de forma habitual en els ressò parcs compten amb una targeta per mitjà de la qual queden reflectits els quilos de residus que rebutgen, açò va sumant punts: a més quilos de residus reciclats, més punts. Així doncs, en funció de la quantitat que es recicla, a final d’any, es pot obtenir fins a 50 euros de bonificació en el rebut. Enguany, s’han emès 2.113 rebuts amb descomptes i l’import total bonificat al conjunt de la ciutadania de l’Eliana ascendeix als 14.673 euros.

La planta de Llíria, és la infraestructura de valorització de residus més important que gestiona els residus dels 250.000 habitants de les cinc comarques agrupades del Consorci València Interior.

L’edil de serveis urbans, Marta Andrés, ha volgut recordar que “l’Ajuntament també ofereix un servei de recollida d’estris vells a domicili tres dies per setmana (dilluns, dimecres i divendres), podent sol·licitar la recollida per diferents vies: telefònicament, mitjançant correu electrònic o a través de la app línia verda”. I ha conclòs “l’Ajuntament aposta sòlidament pel reciclatge i per una política ambiental respectuosa amb el nostre entorn, sensibilitzant des de fases primerenques als més joves sobre la importància del reciclatge i posant els mitjans efectius per a poder fer-ho”.

Deja un comentario