Alzira sol·licita una alternativa a la CV-510 per a eliminar els embossos en direcció a l’hospital i al polígon d’Albalat

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, per a tractar les necessitats de la seua localitat en matèria d’infraestructures i carreteres.
El primer edil ha traslladat a Seguí la problemàtica que té el seu municipi en un dels accessos. «Es tracta de la CV-510, on es troba el polígon industrial d’Albalat», ha informat el primer edil, qui també ha esmentat que el vial suporta un intens trànsit de vehicles que es dirigeixen al polígon i també a l’Hospital de la Ribera. Per això, l’alcalde ha sol·licitat a la Diputació la construcció d’una carretera alternativa amb la finalitat de millorar l’accessibilitat al centre sanitari i al polígon i evitar embossos. A més, l’alcalde Gómez ha sol·licitat al diputat de Carreteres l’estudi d’un nou projecte en un encreuament entre Alzira i Corbera, situat en la travessia del Forn de Carrascosa. El propòsit d’aquest projecte és millorar l’accessibilitat i seguretat d’aquesta travessia, que porta al cementeri municipal. Per la seua banda, el diputat de Carreteres ha mostrat al responsable municipal la seua disposició a estudiar cadascuna de les sol·licituds que s’han plantejat en la trobada.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*