60 xiquets i xiquetes xestans gaudeixen del campament de Pasqua

60 niños y niñas disfrutan del campamento de Pascua.
60 niños y niñas disfrutan del campamento de Pascua.

Post també disponible en: Castellano

60 niños y niñas disfrutan del campamento de Pascua.
60 xiquets i xiquetes xestans gaudeixen del campament de Pasqua.

Alborache ha estat, un cop més, el lloc escollit per realitzar el campament de Pasqua, que cada any organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xest.
Des d’ahir, dimecres 24 d’abril, 60 nens i nenes d’edats entre els 9 i els 14 anys estan gaudint d’un entorn natural, en el que realitzen activitats de conscienciació sobre el respecte a la natura, el reciclatge, la conservació del Medi Ambient i altres de caràcter lúdic-esportiu, com tallers o jocs de multiaventura, de rol o activitats esportives.

A la primera jornada, els nens i nenes van visitar les instal·lacions del centre Actio i la zona natural que l’envolta, a través d’una dinàmica de grups. A la tarda van practicar tir amb arc i escalada al rocòdrom i van realitzar un taller sobre la història de les estrelles. Per finalitzar la jornada, després de sopar, van gaudir d’un joc amb llanternes basat en el popular joc de taula “Cluedo”.

El campament conclourà demà, divendres 26 d’abril, amb una excursió al Toll Blau i al Molí de la Llum i amb un contacontes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*