Mi banner

Acaronar organitza un concert solidari a Xest per commemorar el seu 25 aniversari

Post també disponible en: esCastellano

Cartel del concierto en Cheste.Cartel del concierto en Cheste.

Cartel del concierto en Cheste.

Com ja va avançar tucomarca.com en la seva edició impresa, l’associació Acaronar té previst celebrar en breu els seus 25 primers anys de vida des de la seva constitució com a entitat «Des que

el 1993 un grup de professionals de la Residència La Foia de Bunyol i persones que acollien nenes i nens que hi residien, constituïssin l’associació, Acaronar no ha deixat de ser una referència en el Acolliment Familiar », tal com han subratllat des de l’entitat que té la seva seu social a Xest.

Acaronar col·labora a més amb la Generalitat Valenciana en la Campanya Millor en Família, a través de la Xarxa d’Oficines de l’Acolliment Familiar per a promoure i fomentar el recurs d’acolliment familiar i la necessitat de trobar persones i famílies acollidores disposades a fer-ho. Així doncs, aquest 7 de desembre realitzaran un concert solidari per aquest 25 aniversari al teatre Liceu de Xest, a les 19,00 hores.

«Aquest concert ens brindarà l’oportunitat d’escoltar obres d’autors claus del Romanticisme, de la mà de destacats músics com la cantant Marina Pardo, mezzosoprano, Carlos J. Casadó, clarinet, Rubén Menéndez, viola i F. Damián Hernández, piano. Les notes completes al programa es troben en el següent enllaç: https://www.sapereaudesinfonietta.com/acaronar-25-aniversario ».

Acaronar oferirà a les persones assistents, l’oportunitat de conèixer la Campanya Millor en Família, presentada per la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Josefa Molero Mañes, «conèixer quins són els nostres projectes i gaudir d’un extraordinari concert», han finalitzat des de la entitat.

Deixa un comentari