Mi banner

Activistas pensades per a la joventut de Xest

Post també disponible en: esCastellano

Una fiesta de entrada libre que comenzará a partir de las 23,30 h.

Una festa d’entrada lliure que començarà a partir de les 23,30 h.

Entre un complet programa d’activitats d’oci, comerç i cultura preparat des de l’Ajuntament per a aquests dies de festa, Xest també comptarà amb esdeveniments pensats per als i les joves. “Vam fer un procés participatiu en en què van intervenir representants de la gent jove de Xest; a partir d’aquí es van determinar les activitats que podrien resultar atractives per a aquest sector de la nostra població i les hem inclòs en el programa que s’ha preparat per a aquests dies de festa “, explica l’alcalde i regidor de Joventut, José Morell.

Així, durant el cap de setmana passat es va organitzar una sessió de cinema infantil amb la pel·lícula Stubby, un heroi molt especial, i l’actuació del monologuista valencià Jesús Manzano, col·laborador del programa televisiu El Hormiguero.

Aquesta setmana continua l’aposta de la regidoria de Joventut amb un taller d’interpretació a càrrec de Maria de Sant Miquel, que es desenvoluparà a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal, durant avui i demà, en horari de 10,30 a 14 hores. A més, aquesta mateixa tarda es projectarà al teatre Liceu l’acabada d’estrenar Bohemian Rhapsody i dissabte, 29 de desembre, es passarà la cinta Animals Fantàstics: Els crims de Grinderwald. Les dues pel·lícules seran a les 19 hores, i la venda anticipada d’entrades ja està disponible a www.agendacheste.com, i en les papereries Papiro i Paspartú. Les entrades també es podran adquirir a la taquilla del teatre, el mateix dia de les projeccions, una hora abans de començar.

Finalment i per acomiadar l’any, des de l’àrea de Joventut s’ha preparat, per segon any consecutiu, una festa d’entrada lliure que començarà a partir de les 23,30 al carrer de l’antic escorxador, el 31 de desembre.

Deixa un comentari