ADAPT@+T 2019 elabora l’estratègia territorial d’ocupació per a la comarca

Post també disponible en: Castellano

A l’equip de el Projecte Experimental d’Ocupació ADAPT @ + T 2019 conformat fins ara per dos orientadores, un coach, una administrativa i un tècnic de comunicació se suma ara un tècnic d’ocupació, que s’encarregarà de desenvolupar una estratègia territorial per a la millora de la ocupabilitat a la comarca.

L’objectiu d’aquesta acció passa per l’estudi en profunditat dels documents i guies destinades a la realització de diagnòstics territorials per al foment de l’ocupació, dissenyades des LABORA a través de la Universitat de València. A més, per poder desenvolupar una estratègia territorial d’ocupació adaptada a la realitat de la comarca, es durà a terme un treball de camp que facilitarà el contacte amb diversos agents socials i econòmics, recopilant informació i dades sobre la matèria.
El tècnic d’ocupació i estratègia Territorial també s’encarregarà de l’elaboració de reunions i dinàmiques participatives en matèria d’ocupació i es coordinarà amb el personal acadèmic que va elaborar l’estratègia territorial en anys anteriors.

En aquesta línia, i amb motiu de la nova incorporació, l’equip de el projecte ADAPT @ + T 2019 es va reunir el passat dimecres 4 de març amb tècnics de la Universitat de València per analitzar les línies de treball actuals i organitzar el full de ruta que s’haurà de dur a terme durant els propers mesos en nom de el desenvolupament de la futura estratègia territorial d’ocupació.

Aquesta acció s’uneix als serveis d’orientació, formació i emprenedoria que l’equip de el projecte ADAPT @ + T 2019 ve realitzant a la comarca des d’octubre amb la intenció de complir els objectius fixats en el Pacte Territorial en matèria d’Ocupació i Desenvolupament Local, a través del programa Avalem Territori de la Generalitat Valenciana.

Aquelles persones que es troben en situació d’atur i vulguin rebre orientació en matèria laboral, formació en noves tecnologies adaptades a la recerca de feina o motivació per dur a terme una idea de negoci, poden contactar amb el projecte ADAPT @ + T 2019.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*