Aficionats i pilots gaudeixen d’una espectacular tercera edició del Cros Country de Bunyol

Participantes junto con los socios y simpatizantes del Moto Club Buñol.

Participants juntament amb els socis i simpatitzants del Moto Club Bunyol.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la III Cross Country Bunyol realitzat pel Moto Club Bunyol i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bunyol, amb la seva alcaldessa al capdavant, Jonquera Carrascosa, i amb la Regidoria d’Esports que dirigeix ​​Marta Perez i el suport econòmic de multitud de comerços.

La prova és puntuable per al campionat MotoDes de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana i com en anys anteriors possiblement la millor que es disputa en aquest campionat.

Com en anys anteriors, el preciós circuit de 6 km on alternen zones trialeres espectaculars i la zona de l’esplanada on majorment s’aglutinen els aficionats.

Dissabte a la tarda el responsable de la Federació i dos ajudants més van donar un curset intensiu als més petits de les categories de Pe 50, Pe 65 i Pe 85. Perfecte per optar amb millors garanties de cara a la cursa de diumenge.

Va començar el diumenge amb una magnífica matí els petits que haurien d’estar donant voltes a un circuit menys llarg durant una hora i al final els vencedors van ser: en la categoria de Pe 50 Alex Gavarda Castellà (CM Villar); i segon el pilot de Bunyol Óscar Ginés Martínez.

A la de Pe 65, Vicente Galarza Agustina es va pujar al més alt del podi gaudint del recorregut i finalment en Pe 85 Aaron Geraldo García (CM Andreu 28).

I a les 12,00 hores van començar els grans a prendre bona nota del circuit fent una Superpole per a la classificació a la sortida. Immediatament posats en graella els juezes van començar a donar la sortida a tots aquests grans deportitas de la motocicleta. Havent d’estar una hora i mitja donant voltes fins a completar la prova.

I els guanyadors segons les seves categories van ser:
– Sènior A Tosha Schareina (CM Andreu 28).
– Sènior B 2 T Alejandro Jover Fernandez (Esc. Piston).
– Sènior B 4 T Fernando Miron Garcia (GMX Enduro Il·licità).
– Sènior C2 T Pedro Luis Candela Perez (GMX Enduro Il·licità).
– Sènior C4 T Juan Ramon Martinez Carpena (GMX Enduro Il·licità).
– Junior Jesús Roberto Higón Villar (MC Bunyol).
– Pe 125 cc Alfredo Pellicer Cardellat (MC Benicarlo).
– Aficionats Vicente Alejos Montoro (MC Bunyol).

Enhorabona a tots els guanyadors i per descomptat a tots els participants juntament amb els socis i simpatitzants del Moto Club Bunyol. Tots esperen ja la IV edició que segur que se superarà. Informa, Elio Zanón.