AICU fomenta la decoració nadalenca en els comerços d’Utiel amb el Concurs d’Aparadorisme de Nadal 2019

Concurso de Escaparatismo de Navidad 2019 de Utiel.
Concurso de Escaparatismo de Navidad 2019 de Utiel.

Post també disponible en: Castellano

L’Associació d’Indústria i Comerç d’Utiel (AICU) premiarà els comerços utielanos que destaquin per l’originalitat i disseny dels seus aparadors. El termini d’inscripció finalitza el 17 de desembre

L’Associació de l’Comerç i la Indústria d’Utiel (AICU), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Utiel i l’AFIC de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi, organitza per vuitè any consecutiu el Concurs d’Aparadorisme, Nadal 2019 ‘
Un any més, l’associació de comerciants convoca aquest concurs amb l’objectiu de fomentar la decoració nadalenca d’aparadors en els comerços utielanos que traslladin un ambient festiu a l’municipi, propi d’aquest període nadalenc.
Aquest concurs està dirigit a el petit comerç i als locals de professionals en actiu que estiguin associats, per la qual cosa hauran d’estar localitzats a Utiel i formar part d’aquesta entitat. El termini d’inscripció finalitzarà el 17 de desembre.
Requisits participants Aparadorisme Nadal 2019
Entre els requisits per formar part de l’concurs, els aparadors hauran d’estar muntats abans de l’17 de desembre i mantenir la decoració fins al dia de Reis Mags amb la il·luminació activa com a mínim fins a les 22.00 hores.
El jurat valorarà l’originalitat, el colorit, la il·luminació i el disseny en conjunt dels aparadors presentats a concurs, atorgant un premi per cada categoria establerta: Premi a l’originalitat i innovació; a l’exposició del producte i a la millor il·luminació i colorit.
Els comerços guanyadors rebran un document de reconeixement i se’ls obsequiarà amb una difusió publicitària radiofònica, per un valor de 80 euros, durant la campanya de Nadal.
Inscripcions fins el 17 de desembre
Els locals que vulguin participar en el “VIII Concurs d’Aparadorisme Nadal 2019” poden inscriure fins al 17 de desembre a la seu de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi ubicada al carrer Adarve nº5 d’Utiel. Les Bases de el Concurs i el model de sol·licitud es poden descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Utiel www.utiel.es

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*