Alborache commemora el Dia internacional contra la violència sobre les dones amb un manifest, tallers i un cinefòrum

Alborache conmemora el Día Internacional contra la violencia sobre las mujeres con un manifiesto, talleres y cine fórum.
Alborache conmemora el Día Internacional contra la violencia sobre las mujeres con un manifiesto, talleres y cine fórum.

Post també disponible en: Castellano

Dilluns que ve, 25 de novembre, és el Dia Internacional contra la violència sobre les dones i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alborache ha organitzat activitats per conscienciar petits i grans de la importància de lluitar activament per la igualtat i contra la violència de gènere, una de les violacions dels drets humans més esteses, persistents i devastadores de el món actual.

Programació:
A partir de les 11:30 h.
Concentració a la plaça Salvador Martínez i lectura d’un manifest contra la violència de gènere, amb la participació dels nens i nenes de l’escola d’Alborache.
Tallers per a totes les edats: creatius, d’estudi de les emocions, exhibició de dansa fitness …
A partir de les 17: 00h.
Cinefòrum al Centre Social, amb la projecció de la pel·lícula No sóc un home fàcil, d’Eleonore Pourriat seguit d’un debat sobre la pel·lícula i sobre la violència de gènere en l’actualitat.
Aquesta jornada reivindicativa i de sensibilització finalitzarà amb un berenar per als assistents.
L’Ajuntament d’Alborache compta amb la col·laboració de l’associació Alborem, de l’associació d’Ames de Casa local i de el grup de dansa fitness a l’organització d’aquest esdeveniment.
25 de novembre, Dia Internacional contra la violència sobre les dones
L’ONU destaca que la violència contra dones i nenes segueix sent un obstacle per assolir igualtat, desenvolupament, pau, a l’igual que el respecte dels drets humans de dones i nenes. Sense posar fi primer a la violència contra dones i nenes no podrà complir-se la promesa dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de no deixar que ningú es quedi enrere.
Per això aquest any el lema és “Pinta el món de taronja: Generació igualtat s’oposa a la violació”.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*