Alboraig acull una sessió de la setena Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE)

Post també disponible en: Castellano

Alboraig acull aquest dimecres, 13 de febrer, una jornada de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE.

La MICE és una mostra de cinema educatiu d’àmbit internacional per a nenes, nens, joves, professorat i públic en general, amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. Neix per la preocupació sobre l’educació en un moment en què l’obtenció del coneixement es realitza mitjançant experiències intervingudes i dirigides amb una innegable influència dels mitjans de comunicació i les tecnologies.

Va ser creada a València l’any 2013 per l’Associació Cultural Jordi el Mussol. Comença gràcies a un mestre de primària cinèfil, Josep Arbiol, amb experiència en el camp de la educomunicació i presència en festivals internacionals, i s’ha anat alçant com un referent de la educomunicación dins i sobretot fora d’Espanya, sent que és l’únic amb les seves característiques: un festival de cinema itinerant per tota la Comunitat Valenciana.

Aquest any Alboraig és una de les seus escollides per acollir aquest esdeveniment tan important per a la comunitat educativa de la comarca i el poble. La programació per al dimecres 13 de febrer de 2019 a Alborache és.

A les 9: 15h – Tallers de fabricació de Drones i Taller de Robòtica, També gaudirem de Taller d’Pintacares i de Reciclatge a càrrec de l’Associació Alborem Acció, aquests tallers s’impartiran a les Antigues Escoles per a tots els nens i nenes del CRA de Alborache.
De 18: 00h a 19: 00h – Cercavila pels carrers del municipi. Col·legis de les Comarques.
A les 19: 00h – Representació teatral a la sala d’actes de la Societat Instructiu Musical La Primitiva d’Alborache a càrrec d’alumnes de l’IES La Foia de Bunyol.
A les 19: 30h – Projeccions informatives Alemanya. Taula rodona Associació Acondroplàsia Projecció llargmetratge AUF AUGENHÖHE (A l’altura dels ulls), Alemanya. VO Subt. Castellà.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*