Alboraig, contra la violència sobre les dones

Post també disponible en: Castellano

Conmemoración del 25N Día Internacional contra la violencia sobre las mujeres en Alborache.
Conmemoración del 25N Día Internacional contra la violencia sobre las mujeres en Alborache.

Alboraig ha celebrat la commemoració de l’25N, Dia Internacional contra la violència sobre les dones, amb una bateria d’activitats organitzades per la Regidoria d’Igualtat d’l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquestes activitats és sensibilitzar la ciutadania sobre l’impacte d’aquesta xacra social i impulsar el rebuig actiu sobre conductes que impliquin violència sobre les dones.

Després de la lectura d’un manifest, a càrrec de la Regidora d’Igualtat, Mar Vinat, la plaça Salvador Martínez va acollir propostes per a totes les edats, inclosos els nens i nenes de l’escola d’Alborache: tallers creatius, tallers d’estudi de les emocions, i una exhibició de dansa fitness.

El cinefòrum vespertí i debat posterior van estar protagonitzats per la projecció de la pel·lícula francesa No sóc un home fàcil, d’Eleonora Pourriat, una història actual que reflexiona sobre com se sentiria un home si hagués de viure la realitat diària de les dones.

L’associació Alborem, l’associació d’Ames de Casa local i el grup de dansa fitness local han col·laborat amb l’Ajuntament d’Alborache a l’organització d’aquest esdeveniment.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*