Bon paper dels pilots buñolenses en el Campionat d’MX MotoDes de l’Alcora

El joven piloto buñolense Vin.

Diumenge passat es va celebrar a la localitat de l’Alcora la prova de Motocròs del campionat MotoDes de la Federació Valenciana de Motociclisme. Un circuit molt dur on els pilots de MX 50 no disputen carreres per la seva seguretat davant el difícil traçat de l’Alcora.

Els que sí que van competir en aquesta prova van ser els pilots de MX 65 i 85, on estan integrats dos joves promeses de Bunyol: en la categoria de MX 65 tenim a Vicente Galarza Agustina “Vin 34”, que va poder lluitar per aconseguir puntuar en les dues mànigues, quedant cinquè i sisè respectivament amb el que manté la seva tercera posició de la taula general amb 235 punts en total. I Óscar Ginés Martínez va disputar també aquesta prova en la categoria de MX 65 per seguir agafant-li el pols i acabar entre els 10 primers, segueix en la taula general en la posició onzena el que està molt bé en ser el pilot més jove de la categoria .

A falta de dues proves el company de Vin 34, Jaume Ballester Fernández, va disputar en MX 85 dues bones carreres finalitzant en segona i sisena plaça, aquesta última per trencament del fre del darrere però que el mantenen en la cinquena posició de la general. Esperem que conclogui aquest campionat amb els pilots de l’Hoya el més amunt en aquest difícil esport per als petits-grans pilots de Bunyol. Informa, Elio Zanón.