Bon paper d’Héctor Barberá a Magny Cours

El piloto de Dos Aguas, Héctor Barberá.

El passat cap de setmana es va celebrar l’antepenúltima prova del mundial de Superbike a França, concretament al circuit de Magny Cours, on el pilot de Dos Aigües, Héctor Barberá, que competeix en la categoria de SuperSport 600, amb un total de 30 pilots en aquesta prova.

Héctor Barberá va aconseguir el 15 lloc de la graella de sortida per lluitar per tornar a aconseguir la major quantitat de punts en la carrera de diumenge. I amb una bona temperatura i moltes ganes per consolidar-se en aquest nou campionat, on la igualtat amb els motors de 600 cc és molt complicada el guanyar llocs, però Barberá es va posar les piles i al final va aconseguir acabar en el desè lloc el que li aupa a puesto19 de la taula general amb 12 punts en el seu caseller.

A falta de dues proves, Argentina i Qatar, esperem que segueixi agafant-li el ritme a aquesta competició i de cara a l’any que ve pugui seguir en aquesta categoria. Informa, Elio Zanón.