Bunyol acollirà el diumenge 1 de desembre una concentració dels equips de la Selecció Autonòmica d’handbol

La concentración se llevará a cabo durante toda la jornada del domingo en el Pabellón Municipal del Planell.
La concentración se llevará a cabo durante toda la jornada del domingo en el Pabellón Municipal del Planell.

Post també disponible en: Castellano

El Pavelló Municipal d ‘ “El Planell” acollirà el proper diumenge 1 de desembre la concentració de les Seleccions Autonòmiques d’handbol. La Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana ha triat Bunyol, perquè els equips autonòmics, infantil, cadet i juvenil s’exerciten en el que serà la seva última concentració abans de viatjar a el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Vigo.

“Els nois que s’acostaran fins Bunyol, vénen des de diversos punts de la Comunitat Valenciana, i realitzaran una doble jornada d’entrenament que arrencarà al matí i conclourà a la tarda. Per tant, jugadors i familiars passaran tota la jornada de diumenge a Bunyol i la localitat tornarà a ser la capital de l’handbol per un dia. a més, a això cal afegir que el buñolense Teo Pros, actual seleccionador cadet, podrà realitzar aquests entrenaments a casa “, com han informat fonts de l’organització.

“El Club Handbol Bunyol ajudarà en el desenvolupament de la jornada. Els membres i familiars pertanyents a l’entitat van a encarregar-se de ser els amfitrions d’aquests nois, però altres han preparat un servei de barra amb gastronomia típica de poble, per als visitants passin una jornada més agradable “, han afegit.

“Cal destacar que aquesta jornada ha estat possible gràcies a la confiança dipositada per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, en estreta col·laboració amb el Club Handbol Bunyol i amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, encapçalada per Manuel Serra”, han finalitzat .

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*