Bunyol acull aquest cap de setmana un curs de Pequenduro dissabte i les carreres el diumenge

Cartel de la prueba.
Cartel de la prueba.

Post també disponible en: Castellano

Cartel de la prueba.
Cartel de la prueba.

El Campionat d’Pequenduro i Cross Country de la Comunitat Valenciana i MotoDes té una cita ineludible aquest cap de setmana a Buñol. Aquí es donaran cita els pilots d’aquests dos certàmens que esperen amb ànsies descobrir la carrera que els ha preparat el Moto Club Bunyol costat de la Comissió d’Enduro de la FMCV.

L’esplanada que hi ha davant de l’estació FFCC serà on s’ubicarà el pàdoc i des d’on es donarà la sortida a les dues carreres. Les categories convocades per Cross Country són Sènior A, Júnior, Sènior B 2T, Sènior B 4T, Sènior C 2T, Sènior C 4T, Fèmines i Màster. En Pequenduro entraran en competició Pe125cc, PE5, Pe65 i Pe85.

A les 8 ‘, 30 hores començaran les verificacions administratives i a les 8,35 hores les tècniques. A les 9,20 hores es farà la volta de reconeixement i a les 9,30 hores arrencarà la carrera per, a les 11,00 hores lliurar els trofeus als guanyadors de totes les categories.

Per al Cross Country tot es posarà en marxa a les 9,35 hores amb les verificacions. A les 11,30 hores es farà la Superpole i a les 12,30 hores la carrera d’una hora i mitja de durada. La cerimònia de lliurament de trofeus tancarà aquest III Cross Country de Bunyol.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*