Bunyol acull aquest dissabte la seua Marxa RunCáncer 2019

Buñol acoge este sábado su Marcha RunCáncer 2019.
Buñol acoge este sábado su Marcha RunCáncer 2019.

Post també disponible en: Castellano

Imagen de la pasada edición RunCáncer de Buñol.
Imatge de la passada edició RunCáncer de Bunyol.

Aquest dissabte, dia 6, tindrà lloc a Bunyol la Marxa RunCáncer 2019, en què actuarà com spiker José Miguel Zanón.

La marxa sortirà del Passeig de Sant Lluís a les 17,00 hores per tornar al mateix lloc. Encara que sempre ha estat el lloc de principi i final de la marxa, aquest any la marxa 5K ha canviat el seu recorregut fent partícips d’aquesta RunCáncer als veïns de les Vendes, pujant per Ernesto Giménez i travessant la Plaça de les Vendes, Comtes de Bunyol i per Juan Peset i el camp de futbol baixar a Sant Lluís per la carretera d ‘ «el Cuco».

«La finalitat d’aquesta marxa solidària organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Bunyol és molt important, ja que els diners recollits va íntegre a la investigació d’aquesta malaltia, el càncer està aquí i amb aquestes aportacions es pot fer molt per la investigació i per la prevenció », com ha destacat des de l’organització, Amparo Sanz.

«Bunyol ha estat sempre molt solidari amb aquesta causa i esperem que segueixi sent-ho. Recordar que l’any passat es van vendre 3.202 dorsals i aquest any (al tancament de l’edició de tucomarca.com) la xifra de dorsals venuts ascendia als 2.800, tot i que es preveu que entre els dies que falten fins al dissabte i la venda a la mateixa sortida de la marxa la xifra s’aproximi a la de l’any passat, que augmenta considerablement també amb la venda de samarretes. És important destacar la col·laboració de l’Ajuntament i de totes les persones voluntàries que fan possible que aquest esdeveniment solidari s’hagi convertit a més, en un acte social important en el calendari de la localitat », ha finalitzat.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*