Bunyol celebra la Junta de Seguretat de la Tomatina 2019 amb l’objectiu de “continuar sent la festa multitudinària més segura”

Buñol celebra la Junta de Seguridad de cara a La Tomatina 2019
Buñol celebra la Junta de Seguridad de cara a La Tomatina 2019

Post també disponible en: Castellano

Buñol celebra la Junta de Seguridad de cara a La Tomatina 2019
Bunyol ha celebrat la Junta de Seguretat de cara a La Tomatina 2019.

L’Ajuntament de Bunyol ha celebrat aquest divendres la seva Junta de Seguretat de cara a la Tomatina 2019 que tindrà lloc el proper dia 28 d’agost.

La sala Raga del Molí Galán de Bunyol ha acollit l’última Junta de Seguretat per ultimar el dispositiu d’organització d’aquesta edició i posar en comú tots els cossos de seguretat i sanitaris per protegir i salvaguardar a tots els visitants a la festa més internacional de Bunyol . En aquesta junta “van estar presents el subdelegat del Govern, José Roberto González, la secretària en matèria d’Igualtat de Delegació de Govern, així com el coronel de la Guàrdia Civil, Amador Escalada”, com ha informat l’alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa, que ha subratllat que seran “200 efectius dels que vetllaran per la seguretat a la Tomatina d’enguany”.

Per la seva banda, María Vallès, la regidora responsable de la Tomatina i de Govern Interior ha posat èmfasi en la “aposta en contra de la violència de gènere que el consistori realitza en aquest esdeveniment”.

Maria Vallès ha destacat també “el baix índex de delinqüència que s’ha assolit en aquest gran esdeveniment, fent de la Tomatina la festa multitudinària més segura fins al moment. Aquest any es treballarà per mantenir i millorar aquest nivell de seguretat, podent així tranquil·litzar tots els ciutadans. Així com la implicació dels cossos de seguretat com en anys anteriors seguirà sent enorme, explicant a més amb els nostres mitjans locals, pPolicía Local i Protecció Civil que sens dubte fan una feina incomiable “, ha finalitzat.

Be the first to comment

Deixa un comentari