Bunyol és Turisme participa a la Mostra Turisme de la Comunitat Valenciana

El Castillo de Buñol se integra en la Asociación de Castillos y Palacios Turísticos de España
El Castillo de Buñol se integra en la Asociación de Castillos y Palacios Turísticos de España

Post també disponible en: Castellano

Aquest cap de setmana Bunyol Turisme participarà a La II Mostra Turisme de la Comunitat Valenciana, mostra que tracta de donar a conèixer les diferents propostes i ofertes turístiques, a més de fer gaudir als visitants de la cultura, gastronomia, festes, natura, aventura, entorns rurals, itineraris o patrimoni, entre d’altres, de la nostra estimada terra a través de diverses activitats i estands.

Bunyol participarà aquest dissabte 19 amb les actuacions de “Ensemble de Clarinets” i la “Brass Band” del Conservatori Professional de Bunyol. Actuaran a l’escenari polivalent de La Ciutat de les Arts i les Ciències a les 17,00 h. amb entrada gratuïta.

El Diumenge 20, el nom de Bunyol serà portat a aquesta fira pel Festival De Parell en Part amb un taller d’artesania que tindrà lloc des de les 12,00 a les 14,00 h. a la zona d’artesania de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb entrada gratuïta.

Amb aquestes activitats la regidoria de Turisme des de l’Ajuntament de Bunyol vol seguir mostrant al públic la gran oferta de turisme cultural que el municipi pot oferir. Us convidem a que us apropeu i ens acompanyeu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*