Bunyol ultima els detalls del proper congrés de la World Association for Symphonic Bands and Ensembles, WASBE

Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.
Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.

Post també disponible en: Castellano

Dentro de estos tres días de congreso las actividades van a ser muchas.
Dins d’aquests tres dies de congrés les activitats seran moltes.

Que es desenvoluparà a la localitat de la Foia des del dia 9 al 13 del proper mes de juliol

Bunyol ultima els detalls del World Association for Symphonic Bands and Ensembles, WASBE (que en castellà significa Associació Mundial de Bandes i de Conjunts Simfònics), que tindrà lloc a la localitat del 9 al 13 d’aquest mes de juliol, com ha informat la alcaldessa de Bunyol i presidenta de la WASBE 2019, Jonquera Carrascosa.

Aquesta associació és l’única organització internacional de directors de bandes, compositors, músics, editors, mestres, fabricants d’instruments i amics de la música de vent que està dedicada exclusivament a millorar la qualitat de les bandes de vent a tot el món ia ensenyar a seus membres nous mons de repertori, cultura musical, persones i llocs.

WASBE és una associació internacional sense ànim de lucre oberta a totes les persones, institucions i indústries interessades en bandes de vent simfònic i conjunts de vent.

Així, del 9 al 13 de juliol es posarà gaudir a Buñol de ponències, concerts i formacions amb els millors professionals. A més, de comptar amb expositors com fabricants d’instruments, estudis d’enregistrament i editors entre altres empreses.

Les bandes internacionals seleccionades per a la participació en aquest gran esdeveniment musical són la Northwestern State University (USA); Rovereto Wind Orchestra (Itàlia); Sydney Conservatorium of Music Wind Symphony (Austràlia); Toronto Youth Wind Orchestra (Canadà); UMSC Villar (Espanya); University of North Florida Wind Symphony (USA); Associaçao Recreativa Musical Amics de la Branca (Portugal).

I les Bandes convidades són les valencianes Societat Musical «L’Artística» de Bunyol; Centre Instructiu Musical «L’Harmònica» de Bunyol; Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (Banda Federal); Banda Municipal de València; «Unió Musical» de Llíria; Banda Simfònica Conservatori Sant Rafael de Bunyol; Banda Juvenil Conservatori Sant Rafael de Bunyol.

«Dins dels tres dies del congrés les activitats seran moltes i variades, i aniran des dels concerts a les ponències, xerrades o seminaris i en què professionals de la música podran aprendre i conversar amb companys de diferents països», tal com ha avançat Jonquera Carrascosa.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*