Carla García Iranzo, Reina de la Fira i Festes d’Utiel 2020

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 28 de febrer, Carla García Iranzo era triada Reina de la Fira i Festes d’Utiel 2020. L’acte d’elecció, a què es van presentar 2 candidates, va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Utiel.
Carla García Iranzo s’alçava amb 22 dels 36 vots que van atorgar els membres de la Comissió de Festejos i les noves Dames d’aquest any, proclamant-se així com a Reina de la Fira i Festes d’Utiel 2020.
La representant de la fira utielana de 2020 compleix 17 anys al novembre, estudia 1r de Batxiller en el I.E.S Miguel Ballesteros Viana d’Utiel i és fallera de la Plaça Porta de Sol.
Les 16 Dames d’Honor que l’acompanyaran aquest any són: Silvia Andrés Giménez, Andrea Campillos Yagüe, Laura Fernández García, Elena García Hernández, Berta Gil Navarro, Adriana Gómez Garijo, Marta H. Gómez Latorre, Sonia Hernández Gea, Alejandra López Giménez, Rebeca Martínez García, Naiara Monrabal Ruiz, Paula Moreno Lanza, Elena Navarro Martínez, Manuela Ponce Carrascosa, Mairena-Sui Romero Ruiz i Inés Viana Ponce.
La proclamació de la Reina de la Fira i Festes serà, com és habitual, l’últim dissabte del mes d’agost. Així aquest any l’acte tindrà lloc el 29 d’agost al Teatre Rambal, convertint-se en l’avantsala del seu regnat que donarà començament amb la Fira i Festes d’Utiel a celebrar de el 4 a el 13 de setembre de 2020.
L’Ajuntament d’Utiel trasllada l’enhorabona a la Reina i Dames de la Fira 2020 i els desitja un feliç any.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*