CD Turís i CD Xest ofereixen el derbi de la jornada a Primera Regional; mentre el Iàtova es mesura al Cases

Post també disponible en: Castellano

Club Esportiu Turís i Club Esportiu Xest es veuran les cares en un derbi de veïns emocionant i, encara que en teoria l’Xest (tercer) parteix com a favorit davant del Torís (que ocupa el lloc desè primer) ja sabem que els derbis es porten endavant sense importar la dinàmica i els equips es creixen i llueixen per emportar-se el orgull i els tres punts.

Tots dos vénen de sumar, tres i un punt, respectivament, i voldran guanyar per bé entrar en el «top 10» o bé per lluitar el liderat a tres bandes.

Cases-Iàtova

Els de Tomás abril vénen de caure (i més a casa) per la qual cosa ara han d’aixecar el cap i reprendre el camí de les victòries per no despenjar-se de la lluita dalt i seguir ficant pressió.

El rival de la Unió Esportiva Iàtova serà el Casas, antepenúltim, per la qual cosa seria un bon rival per utilitzar com a conillet d’índies en la volta al camí de la victòria. Una bona notícia a la qual agafar-és que a les seves files compten amb Héctor Cifre, segon màxim anotador del grup amb 7 dianes, de manera que el Yátova pólvora té prou per endur-se els tres punts de la jornada desena. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*