Mi banner

Ciutadans (Cs) a La Barraca vol recuperar el valor turístic com a motor econòmic per a la localitat

Post també disponible en: esCastellano

Ciudadanos (Cs) en La Barraca quiere recuperar el valor turístico como motor económico para la localidad.

Ciutadans (Cs) a La Barraca vol recuperar el valor turístic com a motor econòmic per a la localitat.

Alberola: “El nostre entorn, la nostra ubicació i els nostres valors arquitectònics són diamants en brut que cal explotar”

El secretari de Ciutadans (Cs) a La Barraca d’Aigües Vives, José Alberola, ha presentat la seva candidatura i el seu projecte davant d’un auditori ple de veïns. Alberola ha explicat que “vull recuperar el valor turístic com a motor econòmic per a la localitat”.

Alberola ha destacat “el nostre entorn, la nostra ubicació i els nostres valors arquitectònics són diamants en brut que cal explotar”. “No tenim més que fixar-nos en el Monestir o en ‘Les rutes dels Forns’ que no han rebut cap atenció pels nostres governants fins al moment”, ha criticat el candidat de Ciutadans a La Barraca.

En aquest sentit, Alberola ha assenyalat que “és urgent deixar-se la pell per aconseguir que La Barraca tingui tots els serveis que necessita i que la gent la reconegui per alguna cosa més que per les seves semàfors i les cues a l’estiu”. A més ha afegit que “vam sortir a guanyar, a arribar a l’alcaldia per transformar la realitat de la Barraca i millorar-la”.

Deixa un comentari