Mi banner

Colomer ressalta que la gastronomia és “un gran recurs turístic per atreure visitants a Requena i mostrar la seva àmplia oferta turística”

Post també disponible en: esCastellano

Colore ha participado en la presentación de la XXVI Muestra del Embutido Artesano y de Calidad de Requena con el alcalde de Requena y el presidente de la Asociación del Embutido de Requena.

Colors ha participat en la presentació de la XXVI Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena amb l’alcalde de Requena i el president de l’Associació de l’Embotit de Requena.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat, amb motiu de la presentació al Mercat de Colom de València de la XXVI Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, que “es tracta d’una fira que constitueix un gran recurs turístic per atreure visitants al municipi i mostrar la seva àmplia oferta turística “.

El secretari autonòmic ha presentat la Mostra juntament amb l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, i el president de l’Associació de l’Embotit de Requena, Miguel García.

Colomer ha ressaltat que la Mostra “és una experiència magnífica d’una iniciativa consolidada que té a veure amb el territori, l’hospitalitat i la gran pluralitat de la Comunitat Valenciana” i ha incidit que “Requena aporta un producte turístic genuí i de qualitat, caminant sempre cap a l’excel·lència “.

Així mateix, ha posat èmfasi que “des de la Generalitat estem impulsant productes turístics autòctons com ho és la gastronomia” i ha explicat que “la gastronomia és fonamental inserir-la en el relat turístic, perquè és una exaltació del producte i del que genuí”.

Francesc Colomer ha reconegut “el gran treball impulsat des de Requena pels seus artesans i professionals per posar en marxa la Mostra de l’Embotit” i ha afegit que “paisatge, producte, territori i autenticitat formen part del relat turístic que estem defensant”.

Finalment, ha assenyalat que “visitar Requena aquest cap de setmana és un ritual lligat al territori, al producte ia la gastronomia”, alhora que ha recalcat que Requena “cuida molt de l’hospitalitat com a destinació amfitrió” i apunta que “serà una magnífica edició “.

Cal ressaltar que la XXVI Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena se celebrarà del 8 al 10 de febrer al Recinte Firal de Requena.

Deixa un comentari