Comença l’asfaltat de nou carrers de Xest

José Vicente Guijarro. Concejalía de Empleo, Personal, Servicios Municipales y Transparencia.

Post també disponible en: Castellano

José Vicente Guijarro. Concejalía de Empleo, Personal, Servicios Municipales y Transparencia.
José Vicente Guijarro. Regidoria d’Ocupació, Personal, Serveis Municipals i Transparència.

La regidoria de Serveis ha anunciat que dijous que ve, 16 de maig, començarà l’asfaltat dels carrers Pedralba, La Vid, Doctor Fleming, Bonavista, Chiva, Antonio Machado, Vicente Navarro, Baró de Xest i Ribera.

La intervenció al carrer Bonavista, que es realitzarà en el tram que va des de l’encreuament amb carrer Rei En Jaume fins a la cruïlla amb carrer Chiva, i en Baró de Xest, s’emprendrà amb fons municipals, amb una inversió de 13.998 euros. D’altra banda, l’actuació a la resta de carrers es realitzarà a través del conveni que manté l’Ajuntament amb l’empresa Pavasal per asfaltat al municipi. “Entre aquestes set carrers sumen 5.458 metres quadrats i l’actuació està valorada en 48.820 euros, que l’Ajuntament no ha de pagar, ja que està prevista en el conveni amb Pavasal”, explica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro.

Així, tal com ha informat el regidor, dijous que ve començarà l’asfaltat en el tram final del carrer Pedralba, fins arribar a la biblioteca, i al carrer La Vinya. A partir de dilluns, 20 de maig, s’iniciaran les intervencions en Baró de Xest, Bonavista, Doctor Fleming, Avinguda Castella, a la part de la cruïlla amb el carrer Vicente Navarro i carrer Sèquia; a Buenavista, Antonio Machado, fins a l’encreuament amb Avinguda Castella (des de l’edifici de Telefònica); en el tram del carrer Ribera que arriba al passeig Anselm Balaguer i al carrer Chiva, des de la cruïlla del carrer Desemparats fins a la cruïlla amb Pérez Galdós (a l’alçada de la farmàcia).

“Aquestes intervencions atenen vies de força trànsit el asfaltat es troba deteriorat; es gratarà el ferm actual i després s’asfaltarà, amb la finalitat de deixar aquests trams en bon estat i que perdurin així diversos anys “, apunta Guijarro. “Estem portant a terme un pla de seguiment sobre totes les necessitats i les millores que es van emprenent per anar condicionant aquelles 55 carrers que ens trobem en mal estat a l’inici de la legislatura”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*