Comença l’escola d’estiu 2020 a Xest

Post també disponible en: Castellano

Des de les regidories de Sanitat i Educació s’han dut a terme reunions informatives prèvies a l’inici de l’escola d’estiu 2020 per informar les famílies i als monitors i monitores sobre l’organització, normativa i desenvolupament d’aquesta activitat que comença hui, 1 de juliol.

“En aquesta edició no hem escatimat en recursos per garantir la seguretat tant de l’alumnat com dels monitors i monitores”, ha assegurat la regidora responsable de les àrees d’Educació i Sanitat de l’Ajuntament de Xest, Mª Ángeles Llorente. “Hem organitzat unitats estables de convivència, amb ràtios baixes i hem determinat espais propis per a cada unitat en els patis, entre altres mesures, en aquesta situació extraordinària que estem vivint ocasionada per la COVID-19”.

Així ho va explicar en la reunió que va tenir lloc ahir dilluns per als monitors, en què a més, Llorente va donar algunes recomanacions i ha posat èmfasi en “no perdre la humanitat, ja que hi ha moltes formes d’interactuar sense necessitat de l’contacte físic a què acostumàvem”, destacava. Aquesta reunió va comptar amb la participació de el coordinador mèdic de el Centre de Salut de Xest, Esteban Rosero, qui a més ha brindat suport constant en la posada en marxa d’el projecte per garantir que es desenvolupe seguint les mesures de seguretat i higiene adequades.

El mateix dilluns a la tarda es va informar a les famílies de l’alumnat inscrit en aquesta edició de l’Escola d’Estiu; per això es van coordinar reunions simultànies en espais oberts en els patis dels centres educatius, mantenint la distància de seguretat. Els coodinadors i coordinadores de l’activitat de cada centre van explicar el pla de contingència establert, determinant també els horaris estipulats, les indicacions per realitzar les entrades i les sortides, la dinàmica de l’Escola i el seu contingut.

L’Escola d’Estiu de Xest, amb un pressupost de prop de 50.000 euros, comptarà amb la participació de 40 professionals: educadors / es, auxiliars i coordinadors / es; que donaran atenció a 144 alumnes i alumnes d’entre 2 i 12 anys.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*