Comencen a Xest les obres de connexió del passeig Anselmo Balaguer amb la zona de la Imes

Post també disponible en: Castellano

Ja han començat les obres que connectaran el Passeig Anselmo Balaguer amb la zona de la Imes, ja que fins ara el passeig quedava interromput per un terraplè a l’altura de el pas superior de la carretera CV-378, que creua les vies de tren. Per a això es contempla l’eliminació de l’talús i la creació d’una àmplia zona de vianants i un carril bici que discorreran per sota el pont, a més d’una jardinera amb xiprers que servirà de separació amb les vies de tren, com passa a la resta de la passejada .

Aquesta actuació va ser la proposta més votada en els últims pressupostos participatius Xest Decideix, després d’fer-se un estudi de viabilitat d’el projecte, que també va sorgir d’aquesta iniciativa. “Facilitant la connexió de vianants i ciclista amb la zona de la Imes es va a donar vida a una part de la passejada que estava infrautilitzada”, apunta l’alcalde, José Morell.
La inversió serà de 120.570,45 euros, IVA Inclòs, i la durada de l’obra serà de 12 setmanes, de manera que la previsió és que estigui finalitzada a finals de març d’aquest any.

Tal com informen els serveis tècnics municipals, en un primer moment no està previst cap tall de subministraments, ni de circulació per la CV 378. No obstant això, depenent de l’transcurs de les obres, si es contempla la limitació temporal de la circulació a un sentit en aquesta carretera, de manera que l’Ajuntament mantindrà a la població informada puntualment.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*