Mi banner

Comencen les obres per als parcs canins de Vilamarxant que estaran acabats al febrer

Post també disponible en: esCastellano

El presupuesto de estas nuevas instalaciones será aproximadamente de 35.000 euros.

El presupuesto de estas nuevas instalaciones será aproximadamente de 35.000 euros.

Dijous passat van començar les obres per a la realització de dos parcs canins al terme municipal de Vilamarxant que donaran resposta a la petició ciutadana formulada en els processos participatius. El cost d’aquests treballs serà de 35.000 euros.

Els llocs d’esplai dels gossos s’ubicaran a la Zona de la Pea ia l’entrada del Camí de la Cosa. La finalització d’aquests parcs, que comptaran amb 1000 metres quadrats cadascun, està prevista per a principis del proper mes de febrer.

Aquestes noves zones per a mascotes comptaran amb bancs per als amos, fonts, papereres i amplis espais perquè els gossos puguin córrer, jugar i, en definitiva, gaudir en un recinte tancat.

En el moment de la inauguració, l’Ajuntament de Vilamarxant organitzarà uns cursos gratuïts per a l’educació canina amb l’objectiu d’ensenyar a fer un ús responsable deles instal·lacions.

Amparo Garcia, regidor de Participació ciutadana, ha assegurat que aquests parcs canins són una gran notícia per a Vilamarxant: “Estem molt contents de començar les obres per donar resposta a una petició que ens va fer la ciutadania a través de les seves propostes en els processos participatius. Estem convençuts que seran unes instal·lacions molt útils per a la població i les seves mascotes “.

Deixa un comentari