Comissions Obreres de les Comarques de l’Interior presenta unes propostes marc als ajuntaments

Post també disponible en: Castellano

Durant esta setmana CCOO Comarques d’Interior hi ha remés les seues propostes per a la reactivació econòmica i social als ajuntaments i mancomunitats de l’interior valencià

Des de CCOO volem invitar a les administracions locals de les nostres comarques (Camp de Túria, Foia de Buñol-Chiva, Plana Requena-Utiel, Els Serrans, Vall d’Ayora- Cofrentes i Racó d’Ademuz) a prendre mesures per a fomentar una reactivació de la nostra economia que no deixe a ningú arrere. Per a això optem per fomentar el dialogue social, també a nivell municipal, ja que creiem que s’han de posar en marxa mesures que fomenten l’ocupació i el benestar de la classe treballadora.

El document exposa en dos grans fases les accions a prendre contra esta crisi. En la primera, mesures de xoc per a evitar un major col·lapse social posterior. Es detallen propostes com a ajudes per a aliments, lloguers, atenció de majors, ajornar període de pagament d’impostos, reducció de taxes, etc. I en segon lloc es proposa una segona fase, en la que comprendran accions de reactivació i reconstrucció socioeconòmica. Com són; el foment de la contractació, formació, programes d’ocupació, inversions públiques, diversificació del model turístic, etc.

Som coneixedors que molts ajuntaments ja estan portant acabe moltes d’estes mesures, i des de CCOO ho veiem de manera molt positiva, per la qual cosa creiem que s’ha de continuar treballant en esta línia.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*