Contelles assegura que els Pressupostos de la Pobla “transmeten la desgana d’un quadripartit esgotat que només ofereix desil·lusió”

“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.
“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.

Post també disponible en: esCastellano

La portavoz del PP de La Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles.
La portavoz del PP de La Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles.

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona va votar en contra del pressupost municipal de 2019 que ha aprovat en solitari el quadripartit que governa la Pobla de Vallbona format per Compromís, PSPV, CONTINGENT i EU.

Per a la portaveu popular, Mari Carmen Contelles, “són uns pressupostos de pur tràmit que només transmeten la desgana d’un quadripartit que ja està esgotat i només és capaç de transmetre desil·lusió. Estem davant l’últim pressupost d’una coalició d’interessos personals més preocupada a gastar en els seus capritxos que en solucionar els problemes reals de la Pobla de Vallbona “.

Segons Contelles, “la desídia mostrada pels actuals gestors, liderats per Josep Vicent Garcia, es tradueix en una reducció de la inversió en un 75% respecte a l’any anterior. La inversió prevista per 2019 suposa que de cada 100 euros que gastaran només 6 seran inversions “.

“Si a això li afegim que augmenten considerablement la despesa corrent arribant al 15% d’increment, ens trobem amb un govern que gastarà un milió d’euros més en gestionar dos milions i mig d’euros menys de pressupost i amb més impostos recaptats” , ha assenyalat la portaveu.

“A més -tal com ha destacat Contelles- aquest pressupost per a 2019 converteix en el pressupost de 2018 en un paper mullat, en una obra teatral. Aquelles inversions promeses, un any després no s’han realitzat i en la gran majoria dels casos ni tan sols s’han iniciat “.

“Són uns comptes amb un marcat caràcter propagandístic que mentre obliden completament les inversions necessàries per solucionar els problemes reals dels veïns i veïnes de la Pobla, tripliquen la despesa en protocol i augmenten la despesa en publicitat”, ha denunciat la portaveu.

La portaveu popular ha criticat que els comptes que ahir es van aprovar constaten “la paràlisi de Compromís i els socis que el sostenen a l’alcaldia que ja no creuen ni en les seves pròpies banderes. Disminueixen les partides de medi ambient, redueixen la partida del pla de participació i congelen els pressupostos participatius que suposen únicament un 1% de tot el pressupost “.

Els populars han subratllat “davant d’aquesta falta d’iniciatives i incapacitat en la gestió hem presentat iniciatives clares i concretes que milloraran la vida dels nostres veïns: l’eliminació de la Plusvàlua en els casos de venda d’habitatges amb un preu inferior al de compra, mesures per pal·liar la falta de transport públic a l’hospital de Llíria i l’eliminació de les taxes de transport escolar o la matrícula de l’Escola d’Adults “.

Finalment Contelles ha assenyalat que “aquests comptes recentment aprovades resumeixen la gestió de Compromís, PSPV, CONTINGENT i EU. Quatre anys desaprofitats i sense un projecte fiable per la Pobla de Vallbona. L’únic projecte que compartien era que no governés la llista més votada “.

Be the first to comment

Deixa un comentari