Mi banner

Contelles: “Enfront del sectarisme i la divisió imposada pel quadripartit d’esquerres és moment d’anar tots a una a La Pobla”

Post també disponible en: esCastellano

La candidata a la alcaldía por el Partido Popular de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha presentado a los integrantes de la candidatura.

La candidata a l’alcaldia pel Partit Popular de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha presentat als integrants de la candidatura.

La candidata a l’alcaldia pel Partit Popular de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha presentat als integrants de la candidatura i ha explicat les seves propostes per millorar la qualitat de vida dels veïns de la localitat de la comarca del Camp de Túria. A la presentació, la candidata ha destacat “davant del sectarisme i la divisió imposada pel quadripartit d’esquerres és moment d’anar tots a una”

Contelles ha estat acompanyada per la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, alcaldes i candidats de la comarca, en un acte celebrat davant de la seu dels populars i que ha comptat amb l’assistència de centenars de veïns de la localitat .

La candidata ha iniciat la presentació assenyalant que “el Partit Popular de la Pobla de Vallbona presenta una llista totalment renovada amb persones que més enllà de la seva formació i capacitat destaquen per la seva il·lusió i les ganes de treballar per millorar el nostre municipi”.

“Som un equip que combina la joventut i l’experiència per aportar solucions reals als problemes de la Pobla. A més és una candidatura representativa de la diversitat que enriqueix el nostre municipi, amb persones destacades de les associacions culturals “, ha assegurat Contelles.

Mari Carmen Contelles, ha aprofitat també per desgranar algunes de les principals propostes del seu programa de govern “com a prioritat volem recompensar l’esforç que han fet els nostres veïns durant els últims anys amb una revolució fiscal. Anem a baixar l’IBI urbà i bonificar al 95% l’IBI rústic. Necessitem també un nou impuls inversor i fer realitat infraestructures clau com el col·lector central de la zona nord, les carreteres d’accés o solucionar els problemes d’inundacions després de quatre anys perduts “.

“Els veïns i les empreses de la Pobla de Vallbona no poden passar quatre anys més de letargia per culpa d’un quadripartit liderat per Compromís que s’ha mostrat incapaç de resoldre les necessitats del municipi”.

Per a la candidata, “hem viscut una legislatura marcada per un quadripartit més preocupat d’imposar la seva ideologia i dividir que en solucionar els problemes. La nostra gestió va estar marcada per la llibertat, la pluralitat i el respecte al bilingüisme “.

Per finalitzar Contelles ha subratllat “el proper 26 de maig més que mai es fa necessari situar a tots els nostres veïns al centre de la política municipal. És moment d’unir els vots al Partit Popular per deixar enrere la inoperància d’una esquerra formada per Compromís, PSPV, EU i CONTINGENT instal·lada a la inoperància, la rancúnia i la divisió durant aquests últims quatre anys “.

Deixa un comentari