Continuen obertes les inscripcions per al V Trail de Bunyol

Cartel de la prueba.

Post també disponible en: Castellano

Queden escassos dies perquè se celebri el V Trail de Bunyol, i continuen obertes les inscripcions per a les diferents categories i proves de la jornada.
L’emblemàtic Trail de Bunyol, organitzat pel Club d’Atletisme Correores de Bunyol, amb la col·laboració de les Regidories d’Esport, Turisme i Medi Ambient, celebrarà el proper diumenge 27 d’octubre la que ja és la seva cinquena edició.

L’esdeveniment està format per dues proves: el Trail de 27 km i 1100 metres de desnivell amb sortida a les 9:15 h. i l’Sprint-trail de 13,5 km i 450 metres de desnivell amb sortida a les 9:00 h. També s’oferirà una marxa de 10 km amb 300 metres de desnivell amb sortida a les 10:15 h.

Cadascuna de les proves tindrà les seves categories i premis corresponents per als tres primers classificats. Les categories per al Trail, masculí i femení, són les següents, per any de naixement: Sènior nascuts des de 1980 fins a 2001, Veterà nascuts el 1979 i Màster per als nascuts el 1969 o anys anteriors. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Per als participants locals hi haurà trofeu per als 3 primers de la general. I dos trofeus per als guanyadors absoluts femenins i masculins.
Pel que fa a les categories per a l’Sprint-trail, masculí i femení, són les següents: Promesa nascuts des de 1996 a 2003, Sènior nascuts des de 1980 fins a 1995 i Veterà per als nascuts el 1979 o anys anteriors. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria excepte Promesa, on només hi haurà trofeu per als guanyadors. Per als participants locals hi haurà trofeu per als 3 primers de la general. I dos trofeus per als ganado¬res absoluts femenins i masculins. Es permet la participació de menors de 18 anys amb autorització paterna, que es lliurarà al recollir el dorsal.

Les dues proves comptaran amb una categoria Local, on entraran els participants nascuts o empadronats a Buñol o que pertanyin al C. A. Correores Bunyol.

Les proves tindran un itinerari de circuit circular per terreny de muntanya, excepte 1.500 metres en què es passarà pel poble de Bunyol i els 900 metres finals. Hi haurà personal per regular el trànsit a les cruïlles urbans i rurals, però es recorda que el circuit no està tancat al trànsit, de manera que el corredor es responsabilitzarà de complir el Codi de Circulació. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, tot i que es disposarà d’un segu¬ro de responsabilitat civil i d’accidents.

L’esdeveniment disposarà de zona de parc infantil, pícnic i passeig. A més comptarà amb pàrquing per a vehicles, dutxes, consigna, 4 avituallaments, fisioteràpia en meta i bossa de corredor.

Recordem que les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web de Mychip (www.mychip.es). El pagament es pot realitzar tant per TPV com per transferència al compte indicat, quan es tria aquesta opció en el formulari. El primer termini d’inscripció acaba el proper dijous 17 d’octubre, amb un preu de 16 euros. El segon termini s’obrirà a partir del divendres 18 d’octubre fins al 24 d’octubre, amb un preu de 19 euros. El mateix dia de la cursa s’obriran inscripcions fins a 30 minuts abans de la sortida per un preu de 19 euros. Per a la marxa de 10 km també és necessària una inscripció, que fins el 24 d’octubre tindrà un preu de 10 euros.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*