Controlat un incendi a la zona exterior de la Planta de Tractament de Llíria

Post també disponible en: Castellano

La planta de tractament de residus de Llíria, pertanyent a el Consorci València Interior (CVI) i que gestiona els residus de les cinc comarques de l’interior de la província de València, ha patit aquesta nit un incendi a la zona d’emmagatzematge dels residus voluminosos. Tot i l’aparatositat de les flames, el foc ha estat acotat en les trojes exteriors de la zona de voluminosos i ha estat controlat i reduït pels bombers. Un cop sense flama ni fum, a primera hora del matí romania un reforç per precaució, segons han informat fonts de l’CVI.

El foc ha afectat només a la campanya de residus voluminosos, en un extrem de l’recinte, sense provocar danys personals i amb escassos danys materials. De fet, la planta de Llíria ha continuat en tot moment amb el seu treball habitual de gestió de residus domèstics barrejats i residus d’aparells elèctrics i electrònics. En tant es torna a habilitar la campanya com a conseqüència de l’incident, els residus voluminosos que havien de dipositar-se en aquesta zona (mobles i estris rebutjats) es gestionaran en altres llocs el que queda de setmana, segons les fonts de l’CVI.

Els tècnics estan intentant aclarir la causa de les flames, que es van iniciar a les 23:07 hores a la zona de recollida de ferralla. L’incendi va quedar controlat al voltant de les tres de la matinada, i els bombers han estat ruixant les restes les primeres hores del dia per refredar la zona. Tot sembla indicar que el foc es va poder originar a la zona de recollida de ferralla per algun residu inflamable, i posteriorment es va traslladar a l’apilament de fustes. Les altes temperatures d’ahir per l’aire de ponent van contribuir a la propagació.

En les tasques d’extinció han participat efectius dels parcs de l’Eliana i de Montcada, a més del sergent de parc de Paterna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*