#culturaacasa de l’Eliana es convertirà en un museu artístic aquest pròxim dissabte

Post també disponible en: Castellano

Amb a motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebrarà dilluns que ve 18 de maig, la Regidoria de Cultura ha organitzat, en el marc de #culturaacasa, lelianaMUSEUARTISTIC. En aquesta ocasió, la Mostra Online estarà dirigida als elianers i elianeres amants de l’art gràfic, plàstic i visual, en un espai similar a un museu digital en el qual podran donar a conéixer el seu treball artístic, així com les seues habilitats i mestratges.

Per a participar, els interessats poden enviar la seua sol·licitud a cultura@leliana.es on rebran tota la informació sobre aquest tema. La convocatòria estarà oberta fins al dijous 14 de maig a les 15 hores. L’emissió dels treballs de cadascuna de les diferents disciplines serà dissabte que ve 16, a les 19 en les xarxes socials de l’Ajuntament, en el canal de YouTube, en Facebook i el perfil oficial d’Instagram @lelianagram.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha convidat a la participació als i les artistes locals, principiants o professionals, a donar a conéixer les seues obres i expressions a través de l’Ajuntament. “Després de dues mostres musicals i una literària, ara ha arribat el moment de crear un museu online per a conéixer l’elevat nivell estètic i creatiu de pintors, escultors, ceramistes, fotògrafs, artesans o gravadors elianers i elianeres”, ha explicat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*