Curs d’agroturisme a Utiel

Cartel del curso en Utiel.
Cartel del curso en Utiel.

Post també disponible en: Castellano

Cartel del curso en Utiel.
Cartell del curs a Utiel..

El Servei de Transferència de Tecnologia de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural organitza en col·laboració amb el Grup d’Acció Local Rurable un curs, de caràcter gratuït, d’Agroturisme a Utiel del 20 al 23 de maig, en horari de 16,00 a 19,00 hores, compatible per a l’obtenció d’ajudes agràries.

El curs està dirigit tant a tècnics que exerceixin la seva activitat professional assessorant a emprenedors sobre aquestes temàtiques, com als propis emprenedors. El curs s’impartirà a la seu de la Mancomunidad Terra del Vi, cl. Adarve, 5-2ª planta

En el curs es plantejaran noves idees i models de negoci agroturístic, les seves estratègies empresarials, gestió i visibilitat d’aquests models, que recursos s’ofereixen des de l’administració turística valenciana per impulsar l’agroturisme i s’analitzés un cas d’èxit l’empresa Hortaviva.

El curs requereix inscripció prèvia i per completar la informació s’han d’adreçar a Rurable telf. 962173586-ext. 111 o al correu electrònic: info@rurable.com.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*