David Harana substitueix Rasco al capdavant de la banqueta del CD Bunyol

El nuevo miste del CD Buñol, David Harana.
El nuevo miste del CD Buñol, David Harana.

Post també disponible en: Castellano

El nuevo míster del CD Buñol, David Harana.
El nou míster del CD Bunyol, David Harana.

Després de la sorprenent dimissió del fins dimarts passat míster del Club Esportiu Bunyol, José A. Fernandez Rasco, el club ha anunciat aquest dimecres a la nit que David Harana serà el nou tècnic del primer equip blanc; i que, a més, «podrien Ferrandis torna a Bunyol com Manager General de la primera plantilla».

David Harana ha estat escollit especialment per la Junta Directiva del Club Esportiu Bunyol per substituir José Rasco com a tècnic del primer equip «perquè ha format part, durant les últimes temporades, del cos tècnic d’equips com el Pego CF, CD Acer i CD Borriana , per la qual cosa és un perfecte coneixedor de la categoria en la que actualment milita al club blanc. A més, també ha desenvolupat tasques d’scouting per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ».

En el cas d’Adrián, és «un dels tècnics que més partits ha dirigit a Preferent, havent treballat també, recentment, per al cos tècnic del Girona FC de Primera Divisió com a analista», com han informat des d’un club que aquest dimarts per la nit anunciava per sorpresa que hi havia «acceptat la petició de José A. Fernández Rasco per rescindir el compromís que vinculava a ambdues parts fins al final de temporada, a causa de la impossibilitat de compatibilitzar el seu càrrec com a tècnic del primer equip amb els seus actuals compromisos laborals ».

Des del CD Bunyol manifestaven que «circumstàncies sobrevingudes impossibiliten al tècnic compatibilitzar la seva activitat professional amb la preparació del nostre primer equip. Des del club volem agrair a Rasco seu compromís i la tasca desenvolupada durant aquests mesos amb nosaltres, així com desitjar-la més gran de les sorts en els nous projectes », han finalitzat. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*