“Descansar, Degustar i Descobrir”, una campanya per gaudir d’Alborache

Post també disponible en: Castellano

Ja es poden reservar les places per als circuits turístics 2D i 3D de la campanya “Descansar, Degustar i Descobrir”, dissenyada per l’Ajuntament d’Alborache per dinamitzar els comerços, negocis de restauració i hostaleria de la localitat.

El primer dels circuits és de tipus 3D, comença el 8 d’agost. Durant el cap de setmana els visitants podran degustar gratuïtament tapes típiques en els restaurants adherits de la localitat si reserven per menjar i mostres i degustacions de productes típics en els comerços locals. A més, es realitzarà una visita guiada nocturna amb activitats d’esbarjo a la ruta fluvial dels Molins.

Per facilitar la visita de turistes s’ha habilitat un autobús gratuït amb sortida i arribada a València els diumenges, per al qual cal reservar plaça a través de l’correu electrònic, indicant el nom, la data i el nombre de persones .

El punt de trobada a València per a la sortida i arribada de l’autobús és el carrer Ricardo Micó, a la porta de l’Hotel NH Center, amb sortida a les 8:30 hores (només els diumenges). La recollida a Alborache serà a les 16:30 a la porta de l’supermercat Consum (Avinguda de la Música, 0) per tornar a València.

L’Ajuntament cofinança una part de el cost de les activitats d’aquest projecte en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

Les dates dels circuits d’aquesta campanya són:

Circuit 2D “Degustar i Descobrir”:

  • Diumenge, 23 d’agost.
  • Diumenge, 20 de setembre.
  • Diumenge, 4 d’octubre.

Circuit 3D “Descansar, Degustar i Descobrir”:

  • Dissabte, agost i diumenge, 9 d’agost.
  • Divendres, 4 i dissabte 5 de setembre.

A més, rebran obsequis de promoció turística per seguir difonent la imatge d’Alborache després de la seva visita.

COM SÓN ELS CIRCUITS DE “DESCANSAR, TASTAR I DESCOBRIR?

La campanya “Descansar, Degustar i Descobrir” proposa dos circuits a les persones que vulguin visitar a Alborache aquest estiu, en dos formats: d’un dia de durada, amb degustacions gratuïtes de productes locals i activitats d’oci a la Ruta dels Molins; i de dos dies, en els quals, a més de les anteriors, es planteja la pernoctació a les cases rurals de la zona.

1. CIRCUIT 2D “Degustar i Descobrir”. Circuit d’aventura fluvial.

Paquet d’un dia de durada dels diumenges 23 d’agost, 20 de setembre i 4 d’octubre.

Aquest circuit inclou mostres i degustacions gratuïtes de productes típics en comerços locals, visita guiada amb activitats d’esbarjo a la ruta fluvial dels Molins i invitació de tapes típiques en un dels restaurants del municipi per als que es quedin a dinar.

2. CIRCUIT 3D “Descansar, Degustar i Descobrir”. Circuit nocturn d’aventura fluvial.

Paquet de dos dies de durada els caps de setmana de el 8 i 9 d’agost i 4 i 5 de setembre.

Aquest circuit inclou la pernoctació en cases i apartaments rurals, a més de les degustacions gratuïtes de mostres de productes típics en comerços locals i la invitació a tapes típiques en els locals en què es quedin a dinar, i una visita guiada amb activitats nocturnes a la ruta fluvial dels Molins.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*