Detenen 11 persones i investiguen a 54 per delictes de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elèctric a Carcaixent, Oliva i Bunyol

Se han practicado 31 registros en distintas localidades de la Comunidad Valenciana.
Se han practicado 31 registros en distintas localidades de la Comunidad Valenciana.

Post també disponible en: Castellano

Se han practicado 31 registros en distintas localidades de la Comunidad Valenciana.
S’han practicat 31 registres en diferents localitats de la Comunitat Valenciana.

La Guàrdia Civil ha detingut 11 persones i investiga a altres 54 relacionades amb delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, dins dels serveis establerts de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per evitarem delictes.

Concretament en el marc de les operacions XARXA RIBBON, GRIJÓS i ALMONAU, realitzades per la Guàrdia Civil de Carcaixent, Bunyol i Oliva, s’ha procedit contra aquestes persones «per la seva implicació en diferent grau dels delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació de fluid elèctric », segons han informat des de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

«Amb aquestes actuacions s’han pogut intervenir prop de 4.000 plantes de marihuana que formaven part de diferents cultius” indoor “. S’han realitzat 31 registres en diferents localitats de la Comunitat Valenciana, en un dels registres es constato que de forma imminent part de les substàncies elaborades anaven a ser transportades a l’estranger ».

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions també s’han confiscat gran quantitat d’efectes utilitzats per a la plantació, maduració, elaboració, control i cura de les plantes de les marihuana, com ara adobs, planters, llums de calor d’alta potència, aires condicionats , filtres, conductes i extractors d’aire, així com controladors de la qualitat del PH, tant de la terra com l’aire, i de la temperatura ambiental a l’interior del recinte de les plantes.

Des de la Comandància de la Guàrdia Civil han destacat que s’ha pogut aclarir l’ús fraudulent del fluid elèctric per valor de més de 30.000 euros.

Les diligències instruïdes han estat lliurades als jutjats de Primera Instància i Instrucció número 2 i 3 de Gandia, número 4 de Requena i el d’Alzira.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*