Dimiteixen tots els membres de la direcció de CC OO a La Foia de Bunyol-Xiva

Todos los miembros de la Dirección de CCOO de la comarca con sede en Buñol, han dimitido de sus cargos en la Comisión Ejecutiva intercomarcal y se han dado de baja  en CCOO.
Todos los miembros de la Dirección de CCOO de la comarca con sede en Buñol, han dimitido de sus cargos en la Comisión Ejecutiva intercomarcal y se han dado de baja en CCOO.

Post també disponible en: Castellano

“Tots els membres de la Direcció de CC OO de la comarca amb seu a Bunyol han dimitit dels seus càrrecs en la Comissió Executiva intercomarcal i s’han donat de baixa en CC OO, com a conseqüència de l’assetjament i enderrocament que es porta produint des de fa diversos anys per part de la Direcció de l’sindicat del País Valencià “, tal com ha anunciat la fins ara la Secretària Comarcal el sindicat a la zona, María Villar.

“Des de fa un any la Direcció de l’sindicat de CCOO de l’PV ha estat tractant d’expulsar a Emilio Lamas, i abans que Madrid resolgui les al·legacions que aquest va realitzar s’ha procedit a la seva expulsió”, ha afegit.

“A el mateix temps es ve advertint d’expulsió a delegats sindicals, dirigents comarcals i comitès d’empresa perquè tots ells apliquen les decisions que realitzen els treballadors i les treballadores en les empreses i no les que dicta la Direcció d’el sindicat”.

“Entre els fets més menyspreables es troba la demanda efectuada per la Direcció de l’sindicat contra el Delegat sindical de l’empresa Elaborats Càrnics Medina pel sol fet de convocar les eleccions sindicals parcials a l’empresa alguna cosa que entra dins de les seves competències”.

“Les advertències d’expulsió contra els sindicalistes de la comarca arriben a incloure fets com el assessorar sindicalment als treballadors o passar consultes d’assessorament sindical a les localitats de Bunyol, Requena i Utiel”.

“Ja s’ha comunicat a la Direcció de l’sindicat la renúncia als càrrecs sindicals i les baixes d’afiliació de CCOO que han estat recolzades per centenars d’afiliats i comitès d’empresa que també han cursat la baixa, decisió que es va prendre en l’assemblea de el passat 7 de gener, a Bunyol “.

“A l’assemblea es va acordar iniciar els tràmits per afiliar-se a la Intersindical Valenciana, sindicat que en els seus estatuts recull que les decisions en les empreses les prenen els comitès d’empresa i delegats de personal prèvia consulta amb els treballadors. Ningú que no sigui treballador en l’empresa decideix sobre l’acció sindical a realitzar en la mateixa. Aquest ha estat el motiu principal de triar a la Intersindical com l’organització on afiliar tots els que s’han donat de baixa de CC OO “.

“La crisi a CCOO motivades per les decisions autoritàries, no afecta exclusivament a la Foia de Bunyol-Xiva, la Plana d’Utiel-Requena i la Vall d’Aiora, també a Castelló i Alacant. A la província alacantina un nombrós grup de treballadors s’han donat de baixa en CC OO i han constituït un sindicat propi “, ha finalitzat María Villar.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*