Divalterra i el Patronat de Turisme es convertiran en una Entitat Pública Empresarial Local (EPEL)

La propuesta ha sido comunicada al comité de empresa por el presidente del consejo de administración de Divalterra y diputado provincial, Ramiro Rivera.
La propuesta ha sido comunicada al comité de empresa por el presidente del consejo de administración de Divalterra y diputado provincial, Ramiro Rivera.

Post també disponible en: Castellano

El president de el Consell d’Administració de Divalterra, Ramiro Rivera, ha comunicat aquest dimarts a Comitè d’Empresa de la societat l’inici de l’procés per transformar l’empresa pública en una Entitat Pública Empresarial Local (EPEL).

D’aquesta manera, es dóna compliment a la iniciativa de la Junta General de la societat al setembre de 2018, a proposta de el president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

La nova fórmula jurídica suposa una millor vinculació a la institució provincial, que permetrà consolidar les sinergies entre les dues parts i reforçarà els controls interns.

La transformació suposa la total garantia dels drets dels treballadors i treballadores amb Divalterra, que va ser el compromís adquirit pel president Gaspar com a punt de partida per a aquest procés, garantint al seu torn la continuïtat en la prestació de el servei que es ve exercint en els municipis valencians.

L’objecte social de l’EPEL recollirà les activitats que fins ara Divalterra executava per encàrrec de la Diputació de València, com la gestió de les brigades forestals, o l’enquesta d’infraestructures locals, a més de competències en turisme.

model participatiu

La Diputació donarà continuïtat a el model de participació dels treballadors en la presa de decisions, mantenint la representació social en el Consell d’Administració.

De manera paral·lela, en els propers mesos començarà el procés per a l’elaboració de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de Divalterra, i la negociació el nou conveni col·lectiu.

En aquest sentit, Ramiro Rivera ha reafirmat el compromís de la Diputació per a la millora de les condicions laborals i salarials de l’empresa, especialment a l’col·lectiu de Brigades Forestals, com a part de el camí cap a una major professionalització de la plantilla.

La proposta de el canvi de la forma de gestió dels serveis es traslladarà a el Ple de la Diputació de València per a, un cop aprovat, començar de manera immediata els tràmits necessaris perquè la modificació sigui efectiva.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*