Divalterra posa a punt 50 motobombes de traga d’aigua davant la previsió de pluges torrencials

Las 56 brigadas forestales de la Diputació se preparan ante posibles movilizaciones de emergencia
Las 56 brigadas forestales de la Diputació se preparan ante posibles movilizaciones de emergencia

Post també disponible en: Castellano

Las 56 brigadas forestales de la Diputació se preparan ante posibles movilizaciones de emergencia
Les 56 brigades forestals de la Diputació es preparen davant possibles mobilitzacions d’emergència

Divalterra, empresa pública de la Diputació de València, ha procedit a la posada a punt de la maquinària de traga d’aigua, davant la previsió de pluges torrencials a partir de hui, dijous.

Les brigades forestals disposen de 50 motobombas, amb una potència que permet l’extracció de fins a 60.000 litres d’aigua per hora. La maquinària es troba distribuïda per tot el territori de la província, i també al taller central, situat a Quesa.

La plantilla de brigadistes de Divalterra compta amb Equips de Protecció Individual (EPI) específics per a aquest tipus de treballs, l’ objectiu del qual és la traga d’aigua en baixos, carrers i establiments.

En cas de situació d’emergència que requerisca una actuació immediata, ajuntaments o ciutadans han de contactar amb el Centre de Coordinació d’Emergències (CEE), a través del telèfon 112, des d’on se centralitzen totes les mobilitzacions d’emergència.

56 brigades preparades per a actuar

La Diputació de València, a través de Divalterra, compta amb 56 brigades forestals per a la defensa i conservació del patrimoni forestal de la província, les activitats de la qual van principalment destinades a tasques de prevenció i minimització del risc d’incendis.

Així mateix, les Brigades de Diputació actuen en sinistres i emergències, causats principalment per la meteorologia, com a gotes fredes, pluges torrencials localitzades, inundacions…

En aquests casos s’ofereix assistència i ajuda al personal afectat, realitzant labors de vadeo, recolze en l’evacuació de persones, eliminació de vegetació, neteja de carrers i vials, etc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*