Dura derrota el CD Turís contra el Racing Paterna (4-0)

Dura derrota dels de Miguel Guzman a Paterna. Aquesta setmana el conjunt vermell va quedar bastant diluït pels de Paterna. Des del principi van deixar clar que a casa no anaven a deixar escapar molts punts. I fins al 30 ‘van tenir per intentar arrencar, però després del gol d’Edu Ruiz ja tot va anar a pitjor per als turisanos.

Tot just 3 minuts més tard, Adrián Fambuena tancaria la primera meitat amb bon avantatge al descans.

Només reprendre el partit, Edu va repetir i va posar el 3-0 que deixava pràcticament mort el partit i la moral.

Només va ser qüestió de temps que els minuts passessin i al 83 ‘es tanqués el 4-0 definitiu, un partit per oblidar i del que treure conclusions de corregir. El CD Turís es queda vuitè amb 8 punts. Informa, Raúl Miralles.