El Atl. Macastre aconsegueix un empat a casa contra el Alaquàs (2-2); i el Godelleta cau contra el Riba-roja (8-0)

El Atlético de Macastre se ha llevado el derbi frente al Turís en Segunda Regional. Foto: Raúl Miralles.

Els de Manolo van començar malament el partit, ja que en només 15 minuts els d’Alaquàs van aconseguir posar-se per davant. Els plans començaven malament per al Macastre i calia una reacció.

La segona part ia si va contagiar Manolo als seus per intentar donar la volta al marcador, ja que Osito va acudir a l’àrea rival al 62 ‘per posar l’empat en el lluminós.

No obstant això, només 15 minuts més tard, els visitants van tornar a posar-se per davant, el que va caure com un gerro d’aigua freda a les aspiracions del Macastre en el partit. Però les formigues no es van donar per vençudes i al 85 ‘, Vicente’ Tico ‘va posar la guinda, empatant el partit de manera definitiva.

L’Atlètic de Macastre es queda després de l’empat en el lloc 14 amb 13 punts.

Riba-roja – Godelleta

La UD Godelleta res ha pogut fer front al Riba-roja. A la primera meitat ja va encaixar 7 gols ia la segona el definitiu 8-0 en el minut 56. Així, la UD Godelleta es queda penúltim amb 5 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks