Mi banner

El Atl. Macastre cau amb golejada a casa davant d’un Loriguilla molt fort (1-5)

Post també disponible en: esCastellano

Segurament la gent que hi va haver a la grada s’esperava un partit difícil, però tampoc amb un resultat tan voluminós, ja que amb prou feines van tenir una ocasió de festejar alguna cosa positiva per als locals. Des de l’inici, el Loriguilla va demostrar que anava a anar per totes i els primers 16 minuts van ser la prova d’això doncs van aguaitar molt l’àrea del conjunt local, tot i que sense massa sort com per obrir el marcador.

No obstant això, la sort del partit va canviar en el minut 12 quan Nestor Navajas va aconseguir batre a Manuel. Aquí ja hi va haver un gran punt d’inflexió ja que ja s’hauria obert la veda de caça i tots dos equips, per unes o altres, haurien de tirar-se a l’atac.

Tot just uns minuts més tard, els macastreros van tornar a patir per defensar la seva meta; i al final, en un error de la defensa local, Ezequiel Cusato aconseguia multiplicar per dos l’avantatge. Minuts complicats ja que el resultat estava dirigint-se a un partit bastant costa amunt i amb prou feines havien tingut ocasió els de Macastre de poder fer alguna cosa per moure el marcador. Encara que per sort van haver uns minuts en què els locals van poder contenir l’allau i anar-se’n al descans sense haver de lamentar més gols.

A la represa del partit, el ritme estava sent parell, ja que els de Loriguilla intentaven fer més i més mal i els locals intentaven defensar-se com bé poguessin i sortir a la contra i intentar ser letals aquí.

Complerts els 12 minuts de joc, de nou es mouria el marcador, seria Javier Jiménez, que en 10 minuts tindria suficient per fer un doblet que deixaria molt tocats els macastreros. No obstant això, aquests encara tindrien alguna cosa a dir, a falta de 15 minuts per al final, Salvador aconseguiria fer l’únic gol macastrero de la tarda, per així almenys demostrar que Macastre no es rendeix i lluita fins al final, sigui qui sigui el rival.

Encara que l’última notícia seria la del gol definitiu i final de Loriguilla a l’85, que ja sí que sí, va sentenciar el partit.

Després del partit, l’Atlètic Macastre queda en el lloc 14 amb 17 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks

 

Deixa un comentari