L’Atlètic Macastre supera el derbi contra l’Turís (2-0)

El Atlético de Macastre se ha llevado el derbi frente al Turís en Segunda Regional. Foto: Raúl Miralles.

L’Atlètic de Macastre s’ha endut el derbi contra l’Turís a Segona Regional. Foto: Raúl Miralles.

Macastre i Torís s’han vist les cares en un partit més o menys igualat, en possessió, arribades, intensitat i temps.

La primera meitat es resumeix en igualtat i intensitat, amb alguna ocasió però sense perill real en cap color.

La segona meitat ja va ser una mica més decantada per als de Manolo. Complert el minut 60, Osito va tenir una doble ocasió, la qual rebutja el meta i origina un córner que el 8 groc llança fora de cap.

Però va ser l’anunci del que seria el gol del desempat quan per banda esquerra, l’extrem deixa tombat al lateral turisano, penja la pilota i Javi, a plaer i amb el peu, llança al pal dret del porter i va a parar al fons de la xarxa.

Va intentar Turís respondre, però les seves ocasions, tot i ser clares, van ser sempre fregant el pal però fora del rectangle de joc.

Els últims 15 minuts van ser d’infart, els dos equips pujats a l’atac, volent uns matar el partit i altres fer l’empat. Però el Macastre quan més va creure i ho va voler, millor ho va tenir i va aprofitar: al minut 77 va tenir una ocasió clara, però la pilota és rebutjat. Segons després es repeteix i sotmet al Turís tot i que els visitants van tenir fortuna i va acabar rebutjant la pilota la defensa.

Agonitzant el partit, el Torís ho va intentar però el porter local va salvar els mobles al costat del seu defensa.

Ja demanant l’hora, amb molt rebombori de la aficióm ia les banquetes, el Macastre sentenciava el partit amb una rematada fàcil des de dins de l’àrea i posava el 2-0 definitiu ja que conforme es decretava el gol, s’assenyalava al final del partit .

A espera de la resta de la jornada, els de Manolo surten del fons del pou amb 4 punts. Turís segueix, amb un punt, penúltim. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks