El Benjamí B del Xiva CF es proclama campió per segon any consecutiu

El conjunto benjamín B chivano que se ha proclamado campeón por segundo año consecutivo.
El conjunto benjamín B chivano que se ha proclamado campeón por segundo año consecutivo.

Post també disponible en: Castellano

El conjunto benjamín B chivano que se ha proclamado campeón por segundo año consecutivo.
El conjunt benjamí B xivà que s’ha proclamat campió per segon any consecutiu.

El Xiva Benjamí B per segon any consecutiu ha estat campió del seu grup aquest 2019. Molt mèrit del conjunt tan jove que té Chiva en l’Esport Base. Hem volgut acostar-nos a la seva míster, perquè ens d’alguna de les claus de l’èxit aconseguit en dos anys, però que ve d’abans.

L’entesa entre el tècnic del Benjamí B del Xiva, David Tarín, i els seus jugadors és fort donat que porten ja diversos anys seguits junts, és a dir, querubins, dos d’prebenjamins i est de benjamins.

El míster diu que l’ha ajudat que siguin “bons nois, sense maldat i ganes d’aprendre”, i és que com diu David, “cal esforçar-se, encara que anem guanyant”, per això s’han barallat i guanyat tants partits. No han perdut ni un sol partit, amb 179 gols a favor i només 28 en contra, el que parla molt bé de la tasca tant defensiva com ofensiva, que aquests joves, malgrat la seva edat, exerceixen en el verd gràcies al treball diari del cos tècnic i les famílies dels propis jugadors.

Una cosa que el míster vol destacar és que no posseeix al màxim golejador, però sí compten amb Alexis que té ja 38 gols, Bastian 32, Mario amb 27 i Martín amb 25, és a dir, “que entre companys es reparteixen i no són molt egoistes “, ha destacat el tècnic per tucomarca.com.

Segons ell mateix, el millor partit va ser a casa, a Chiva, davant els seus veïns, el CD Xest, primers front tercers; i el resultat va ser de 9-2, però el millor va ser les ganes i esforç que van posar els xavals a la gespa, més enllà del resultat, que també va ser positiu, més en un derbi.

Finalment, David parla per als seus jugadors: “que segueixin amb moltes ganes, ja que vist el nivell del grup, pot gaudir molt jugant com fins ara, també agrair-li a Daniel el que ha fet, perquè és indispensable en el que s’ha aconseguit fins ara. no m’oblido de les facilitats del club a l’hora de tot, el que ha fet que les dues temporades hagin donat aquests fruits “.

Agrair al míster seu temps i desitjar-li que segueixi la ratxa i els i les joves segueixin creixent i gaudint, que d’això es tracta a aquestes edats. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*