El Bunyol es juga al Beltrán Báguena contra l’Aldaia quedar entre els cinc primers de la categoria

Quart de Poblet 1-1 Buñol: Los de Harana siguen sin perder frente un rival difícil y sacan un punto de Quart.

Post també disponible en: Castellano

Després de la victòria important dels de Harana davant del Alcàsser, aquest cap de setmana tornen a jugar a casa, davant del Aldaia, quart per la cua, de manera que és previsible que un dels últims partits a casa, es treguin 3 punts segurs que els permetin apropar-se a Torrent i allunyar-se del Discòbol.

No es va aconseguir l’objectiu del play off, però almenys s’acabarà la temporada prop del top 5. També cura, ja que el millor artiller del grup està a Aldaia i és Daniel Plaza, que acumula 15 gols, una mica lluny dels 9 de David Sáez, sisè màxim artiller. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks