El CD Bunyol es distancia de Sant Marcel·lí en el liderat després del seu empat a un gol a casa del segon (1-1)

El CD Buñol se mantiene líder del grupo segundo de Regional Preferente.
El CD Buñol se mantiene líder del grupo segundo de Regional Preferente.

Post també disponible en: Castellano

Tot i que el líder d’el grup segon de la Regional Preferent, el Club Esportiu Bunyol, no ha pogut passar de l’empat a un gol a casa del seu més immediat seguidor, el CDA Sant Marcel·lí, els blancs han posat un poc més de terra pel mig a l’sumar a l’almenys un punt que el separen 7 de l’segon i un més de el tercer, el Torrent CF.

Després d’aquest resultat, el CD Bunyol segueix líder indiscutible amb 36 punts, enfront dels 29 que de moment porta sumats al Sant Marcel·lí.

El partit jugat a domicili pels blancs va ser molt igualat, encara que van ser els visitants els que es van avançar en el marcat en el minut 54 per mediació de Ramón Morat.

No obstant això, no li va durar gaire l’alegria a l’Bunyol, perquè deu minuts després Pastor feia l’empat per als locals. A partir d’aquí el marcador ja no es mouria fins al final de l’xoc.

La propera setmana el CD Bunyol rep al Beltrán Báguena la visita del Godella CF, un conjunt situat a la zona baixa de la taula, concretament en el lloc 14 amb 16 punts, de manera que el Bunyol en el seu camp no hauria de tenir especial dificultat en certificar de nou el seu lideratge amb una altra victòria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*