El CD Bunyol aconsegueix salvar els mobles amb un punt a casa contra el Riba-roja (0-0)

El CD Buñol ha cosechado un empate en casa contra el Riba-roja. Foto: Raúl Miralles.

El CD Bunyol ha collit un empat a casa contra el Riba-roja. Foto: Raúl Miralles.

Els de Harana no van començar bé el partit contra el Riba-roja, ja que una decisió arbitral els va deixar amb un menys per vermella directa des del minut 22, el que va minvar a l’equip i va condicionar tot el partit.

El míster ho va intentar tot, amb canvi de jugadors, esquemes i línies de pressió. Però vist el vist, després de la decisió del col·legiat, tot passava amb mantenir les bones formes, portar el partit i no encaixar gols. El que van aconseguir conforme passaven els minuts, passant alguna dificultat però que se solucionava, de manera que el bon defensar i gestionar el joc en moments de vendaval i vents en contra va fer que almenys es pogués treure el punt i mantenir la meta a zero els 90 minuts, la majoria amb un jugador menys.

Després d’aquest resultat, el CD Bunyol es queda cinquè amb 23 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks