El CD Bunyol aconsegueix un empat in extremis al Beltrán Báguena enfront del Barri del Crist (1-1)

El CD Buñol ha sumado una importante victoria que lo coloca séptimo en la tabla. Foto: Raúl Miralles.

Dur partit dels buñolenses a casa aquesta jornada davant un rival no d’massa intensitat però que va saber entorpir i descol·locar el pla dels de Harana al Beltrán Báguena.

Especialment difícil va ser la primera part, en què els visitant van començar molt forts i ràpids, el que els va permetre sorprendre els locals. I per això en el minut 16 van aconseguir posar-se per davant, gràcies a Alfons Blesa.

Els minuts passaven en contra dels interessos dels bunyolers, els que volien tornar el marcador a les taules abans del descans, però que no els deixaven.

A la represa del partit, els buñolenses van sortir a per totes encara més, progressivament avançant la línia de pressió sabent que no havien de deixar la feina per al final. D’acord arribaven els últims 30 minuts de joc, la disciplina es va anar fent petita, moltes faltes, molt contacte i moltes amonestacions, en total 7, i això va permetre que els nervis anessin perforant la ment dels locals.

No obstant això, tot va canviar en el minut 77: urpada d’Ignazio Lozano que va perforar la meta del Barri del Crist i va permetre posar el 1-1 al marcador, el mateix amb el que anava a morir el partit que per als locals ha de servir a poc.

Amb aquest empat, el CD Bunyol queda cinquè amb 46 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks